Lepeza u Perperu, vesti

Tražili ste, dobili ste.

Zbog izuzetno velikog interesovanja i izvanrednog provoda prestonička kafana Lepeza u Perperu otvara još jedan dan!

U kafani Lepeza u Perperu od sada ćete moći da uživate i nedeljom, a prvu u nizu obeležiće Srećko Krečar sa bendom Lepeza i Zorica Marković. Samo vi i Lepeza u Perperu ste kombinacija snova i najboljeg noćnog provoda, zato ne propustite da se uverite u to. Kafana Lepeza u Perperu je od početka sezone sinonim za najbolji kafanski provod i omiljeno mesto poznatih ličnosti. Muzički repertoar je izvrstan, stoga je i atmosfera uvek za pamćenje.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Uz izvrsnu muziku, dosta pozitive i dobrog raspoloženja moći ćete da se provedete i večeras, 2. marta. Kvalitetna muzika garantuje provod na svetskom nivou. Uz sjajan vokal Srećka Krečara i Zorice Marković očekuje vas pravi spektakl.

Nakon večerašnjeg nastupa u kafani Lepeza u Perperu dobar provod se nastavlja. U ponedeljak vas očekuje Kafansko veče sa Lepeza Bendom i Anom -Plavi Anđeo, dok će utorak 04. mart obeležiti šarmantna Mirjana Mirković. U sredu se spremite da čujete neverovatnu Mišel zvezdu “Granda” i Nemoguće Vruće.

kafana Lepeza u Perperu

 Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

A vruće će biti i u četvrtak, 06. marta kada će Mina Kostić i Alibi Bend podići atmosferu do tačke ključanja. Još vrelije i vas čeka i veče u petak sa fenomenalnim Botom i Dijamantima. I za kraj, subota, Dan žena, predviđena je za zgodnog Igora X i Koko Bend sa trbušnim plesačicama. Najbolje za najbolje, tokom cele nedelje – kafana Lepeza u Perperu.

Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama u kafani Lepeza u Perperu, gde uvek rado beleže najinteresantnije momente vašeg provoda. Posetite našu galeriju i uverite se u standardno dobru atmosferu koja vlada u Lepezi u Perperu.

kafana Lepeza u Perperu

 Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u kafani Lepeza u Perperu u možete izvršiti upravo ovde- putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com