Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Poznati beogradski neosoul bend, MaraQYa, po prvi put će predstaviti nove članove benda i frontmena, Marka Vlahovića. On je široj publici, između ostalog, poznat iz ovogodišnjeg izdanja “X faktor” pevačkog takmičenja. MaraQYa će na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe nastupiti ovog četvrtka od 22 časa.

klub Summer Stage Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

Na istom mestu, u petak, bivši frontmen MaraQYe, Marko Louis, će nastupiti sa svojim kaver bendom. St. Louis izvodi stare i nove, strane i domaće pop-rok hitove ali u potpuno izmenjenim aranžmanima, na njima svojstven način. Njihova svirka se bazira na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino i etno stilovima, te slobodno možemo reći i da je fuzija svih ovih pravaca.

klub Summer Stage Bitefartcafe

 Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

U subotu, u Summer Stage Bitefartcafe klubu će nastupiti bend sa najinteresantnijim repertoarom. Njihova specijalnost je da nađu pesmu koja je planetarni hit, ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” i dosadi. Pop, disco, 80', MTV, VH1, house ali i poneki mambo, na muzičkom su meniju prvog dana vikenda. Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira, izvešće upravo Betty Boom ekipa.

Koji god dan da izaberete, ono što je sigurno je da ćete slušati dobru muziku i odlično se provesti.

klub Summer Stage Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

klub SummerStage Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

 

beogradnocu.com