Najave, No Stress

No Stress bar je novootvoreni kafe bar koji se nalazi u Borči, u ulici Velikoremetska 1a. Ekipa koja potpisuje bar No Stress pružiće vam najbolji kafanski provod u Beogradu. Oni su odlučili da beogradski noćni život upotpune jednim izvanrednim mestom, koje će raditi svakog dana i u kom ćete moći da se opustite ali i provodite u isto vreme.U baru No Stress moći ćete da uživate u kvalitetnim "živim" svirkama, sjajnim nastupima talentovanih i poznatih pevača, i to, svakog četvrtka, petka i subote od 23h pa sve do jutra. Ostalim danima No stress preuzima ulogu kafe-bara I tada u njemu možete pronaći utočište od 08h pa sve do jedan sat iza ponoći.

Večeras za vas Aleksandra Pantović & Martin Ajdarević. Promo cene i dobar kafanski provod su razlog da posetite ovaj sjajni bar. Petak je rezervisan za sjajnog Vladimira Grujića i Snezanu Matić. Subota je rezervisana za Jovanu Stojić i za Darka Batoseka. Dobar provod uz sjajan ambijent i niske  cene su razlog da posetite bar No Stress.

nostresspicka2

Fotografisano u Baru No Stress

nostressmacky

Fotografisano u Baru No Stress

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

masa

Fotografisano u Baru No Stress

beogradnocu.com