Hot Mess, Najave, vesti

Leto se lagano bliži kraju i kako to ne bi prošlo tek tako, u okviru splava Hot Mess dogodiće se jedan veliki RnB festival u trajanju od 3 dana, budući da je ovo leto upravo obeleženo ovim žurkama.

splav Hot Mess

 Fotografisano na Splav Hot Mess

RnB festival pod nazivom “3some” koji će se održati od 29 - 31. avgusta , okupiće veliki broj kako domaćih dj-eva tako i stranih. Pored dj-eva biće i nastupa nasih domaćih repera koji će začiniti ovaj festival na pravi način. Samo neka od imena koja se pominju su DJ Kymbo, DJ Moooka, DJ Tom Collins, Dj Me-High-Low, DJ Dushawn, DJ BYP_, DJ OK-Y….a od izvođaca tu su Struka, Corona i mnogi drugi podjednako bitni. Pored noćnih žurki biće i dnevnih takođe, a sve to obeleženo raznim atrakcijama i fenomenalnim rnb ritmom.

Pripremite se za jedan ludi provod u znaku RnB muzike!

splav Hot Mess

 Fotografisano na Splav Hot Mess

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Splav Hot Mess

   Fotografisano na Splav Hot Mess

 

beogradnocu.com