Krčmarica, vesti

Tri razloga zašto treba da posetite ovo mesto.

“Nije bitno u kojoj kafani sediš, već ko sedi za tvojim stolom" - moto je koju poštuju u kafani  Krčmarica! Zato dobro društvo pod ruku i pravac u Višnjićevu ulicu na jedinstveni i fenomenomenalni provod. Tri glavna razloga za to su : vrhunska muzika, sjajna pića po promo cenama i naravno, najbolji provod!

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Ove nedelje očekuje vas totalno lud petak u kafani Krčmarica. Veoma niske cene pića i vrhunske promocije. A za vašu dušu ovog petka, 7.marta, svira bend “Za vašu dušu” i Vladimir Grujić Ponesite samo dobro raspoloženje, a ostalo prepustite Krčmarici!

Ako još niste posetili ovo sjajno mesto, ovaj vikend je idealan da se upoznate sa svim čarima kafane Krčmarica. Ovo mesto se može poistovetiti i sa klubom upravo zbog kapaciteta, koji je veći od većine kafana u Beogradu, dovoljan za 200 ljudi, dok muzika i odlična atmosfera kao i celokupan ambijent podsećaju na pravu kafanu!

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Ove subote ćete hteli vi to ili nepostati mamurni do iznemoglosti, jer će vas zabavljati fenomenalni Mamurluk Bend, uz koje ćete do ranih jutarnjih sati uživati u sjajnom izvođenju najboljih muzičkih hitova! Dakle, pored petka vas očekuje još jedno veče sjajne muzike jer Mamurluk bend odlično zna kako da vas održi budnima cele noći!

To nije sve, jer cele nedelje je u kafani Krčmarica promocija Smirnoff vodke i Johnnie Walker-a sa četiri Guarane po ceni od samo 4.600 rsd. Naspavajte se dobro i onda pravac Krčmarica i mamurluk - jer ovakav provod morate doživeti!

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Besplatnu rezervaciju sjajnog vikenda u kafani Krčmarica možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.  Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Krčmarica, a dotle, pogledajte galeriju fotografija na vašem omiljenom portalu.

 

beogradnocu.com