Magazin

Dogovorili ste se sa prijateljima da ćete izaći i ludo se provesti. Pripremate se čitav dan za nezaboravno veče i vraćate se kući ranije nego obično smoreni... Ovo su tri situacije koje mogu upropastiti provod.

braun telefon

Svi se konstantno dopisuju ili snimaju popularni story za Instagram. Nema međusobne komunikacije, a i ako do nje dođe ona je površna. Zato, neka vam telefon bude u džepu ili torbici. Uključite vibraciju za svaki slučaj, a story možete snimati i kod kuće.

pare

Drugarica vam je smorena. Non stop priča o problemima koje ima na poslu, i o tome kako joj kasni plata. Razgovore te vrste treba da ostavite za jutarnju kaficu, u klub ste došli da pevate, a ne da kukate. Zato upozorite vaše društvo, ako nekom nije do zezanja, posavetujte ga da prespava to veče.... Život je pred vama.

17390413_1006405479496746_6351354371502494946_o

Loše mesto. Obule ste najviše štikle, sredile kosu i šminku a stojite u masi gde vas svako malo neko zgazi ili gura laktom.Konobari vam vijaju ajncerom nad glavom.  Nemate gde da ostavite piće, a torbicu držite sve vreme u rukama. Ovo je svako doživeo bar jednom u životu, tako da situaciju ne treba slikovito predstavljati. Zato na vreme rezervišite svoje mesto. Možda baš preko našeg info centra.

beogradnocu.com