Kolumne, Razno, vesti

Tridesete su nove dvadesete, samo mnogo bolje!

Ah, te tridesete... Period u vašem životu kada vam se čini da je sve na svom mestu. U dvadesetim ste skoncentrisani na karijeru, vredno radite, izlazite iz veze u vezu i partijate kao rock zvezda. I verovatno većinu vremena, nemate pojma šta želite u životu. U tridesetim se osećate mnogo srećnije i imate veće samopouzdanje.

Pre svega u tridesetim imate više prilika i šansi u karijeri. Sa boljom karijerom ste i više plaćeni. Jer trud ume da se isplati. Svakako sa velikim radnim iskustvom imate i više znanja. Znanje je moć. Imate veće znanje o poslu na kom radite, ali imate i veliko iskustvo u privatnom životu.

Velika stvar je u tome što se osećate mnogo bolje u svojoj koži, nego što ste u dvadesetim. A i svesni ste da ste stariji i vodite više računa o svom telu i zdravlju. Osećate se više seksi i fizički i mentalno.

Sigurno već neko vreme živite sami i imate mnogo otvoreniji odnos sa roditeljima. Ne viđate ih svakodnevno tako nema mnogo prostora za zvocanje i onda vam svaki susret sa njima prija. Cenite ih više i nedostaju vam.

Što se tiče ljubavnih veza, tačno znate šta želite. Imate već određeno iskustvo iza sebe i lakše vam je da napravite selekciju šta možete da prihvatite kod nekog, a šta ne. Ne vezujete se bez razloga i idete dalje. Isto tako i sa prijateljima. Imate par ljud koji su vam bliski i na koje možete da računate. Cenite mnogo više sebe i svoe slobodno vreme.

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je tekst ilustrovan.

beogradnocu.com