Kolumne, River, vesti

Trikovi holivudskih zvezda za savršen izgled.

Htele to da priznaju ili ne, mnoge devojke se ugledaju na holivudske lepotice i volele bi da izgledaju poput njih. Ipak i one su samo obične žene i kao i svaka od vas susreću se sa raznim problemima kao što su višak kilograma, podočnjaci i slično. Ono što su ove dame "doktorirale" su mali trikovi koje njihov izgled čine dopadljivim ljudima na svim meridijanima.

1. Listovi nane za podočnjake

Često su glumice i pevačice neispavane, a dešava se da sa jednog snimanja idu na drugo i da ne stignu da se odmore. Par minuta koje uhvate u svlačionici ili ako su srećne ruke kući, koriste za primenu malih-velikih trikova! Jedan od tih je i ovaj sa nanom. Stave listove nane na oči i drže 3 minuta, kažu da podočnjaci "nestaju".

2. Uvek drže uvučen stomak

Kao što smo već rekli, ove žene nisu savršene i one imaju male-velike probleme, ako je to problem sa kilogramima, evo šta neke od njih redovno rade. Kada ih snima kamera ili se fotografišu one uvek drže uvučen stomak tako deluju nekoliko kilograma mršavije.

3. Brza šminka

To je onaj čuveni momenat kada se pitate kako mogu da izgledaju tako fatalno bez šminke. Otkrićemo vam tajnu. Puder je alfa i omega ovog "no make up" izgleda. Holivudske dive uvek imaju dobar puder koji sakrije sve nedostatke na licu, ako uz to još stave i sjaj na usne, izgledaju kao da se uopše nisu našminkale, a vi se čudite kako su tako lepe i savršene.

 

beogradnocu.com