Beograd, Najave, Najbolje kafane, vesti

Ovog vikenda Vas očekuje odličan muzički program i sjajan provod u kafani Čaršija. Ovog petka čeka vas specijalno gostovanje, gostuju Filip Mitrović i Katarina Nina Živković, da sa Sandrom Rešić naprave provod za pamćenje. Ovo troje sjajnih pevača ovog petka će se potruditi da provod bude nezaboravan i prirediti Vam ternutke za pamćenje! Subota je do daske uz fenomenalnog Nikolu Petkovića i razigranu i sexy Marijanu FULL, koji garantuju vrhunski provod! Pored toga, očekuje Vas i par muzičkih iznenađenja koje smo spremili za Vas! Napunite baterije, očekuju Vas dva dana ludog provoda! Čekamo Vas u kafani u srcu grada, u Vašoj Čaršiji.

Ne propustite naredna dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com