Ona Moja, vesti

TV lica i Ona Moja.

Od samog starta ove sezone kafana Ona Moja pokazala je da nudi besprekornu uslugu i vrhunski provod. I uz redovan muzički repertoar visokog kvaliteta, bilo je jasno da će postaviti nove standarde prestoničkog provoda. To su prepoznale i mnoge VIP ličnosti i ljudi iz javnog života, pa se ovde stalno provode.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

TV lica emisije Exclusive sa popularne televizije Prva provodili su se prošlog četvrtka u kafani Ona Moja. O tome kako su se provodili urednica Bojana Kesić, voditeljka Jelena Žeželj, novinari Neda Raković, Ivan Vukajlović, Iva Smiljanić, Nikola Rumenić, Ružica Petronijević i drugi svedoče i fotografije.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Naime, fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su se u  četvrtak provodili u veoma posećenoj kafani Ona Moja. Tamo su zatekli ekipu emisije Exclusive u ludom provodu, i naravno, svojim objektivima zabeležili njihove najinteresantnije trenutke.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Poznati nisu skrivali svoje oduševljenje, kako muziko, tako i samom aatmosferom i uslugom. Bilo je puno smeha, pozitivne energije i dobrog raspoloženja, kao i druženja i maksimalnog uživanja. Uostalom, sve se vidi na fotografijama, koje će vas nesumnjivo inspirisati da Ona Moja postane vaš omiljeni i nezaobilazni deo izlaska u Beogradu.

Proverite zašto je Ona Moja izbor poznati. Pružite sebi jedinstveno uživanje i provedite se kao prava zvezda. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Ona Moja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com.

kafana Ona Moja

 Fotografisano u Kafana Ona Moja

Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje uvek vlada za kafanu Ona Moja. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com