Bašta kod Juge, Koncert, vesti

U Bašti kod Juge pevaće Jelena Rozga, Hari Mata Hari, i Kiki Lesandrić sa Pilotima.

Bar Bašta kod Juge u narednom periodu biće omiljeno mesto onih koji umeju da prepoznaju kvalitetnu muziku i dobre izvođače. U četvrtak, 11. Jula, u Bašti kod Juge, svoj nastup održaće popularna pevačica Jelena Rozga. Na istom mestu, u utorak, 16. Jula, moći ćete da uživate u najvećim hitovima grupe Hari Mata Hari, dok vas 23. Jula, na toj bini očekuje nastup Kikija Lesandrića i Pilota.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Jelena Rozga, bivša članica grupe Magazin, će tokom dvočasovnog nastupa 11. Jula izvesti svoje najveće hitove, ali i pesme koje su obeležile postojanje grupe Magazin. Početak nastupa hrvatske pop zvezde previđen je za 21 čas. Očekuje se da će nastup biti nikad bolji i izazovniji, poput onog kojim je zatvorila je 53. Splitski festival.

Hari Mata Hari održaće nastup 16. Jula u Bašti kod Juge. Sudeći po koncertu u Minhenu, koji je nedavno održan u klubu “VIP”, gde je publika sve vreme bila na nogama, očekujemo energičan nastup, pun emocija koje izazivaju dobro poznate numere ove grupe.

Nedelju dana nakon nastupa grupe Hari Mata Hari, u utorak, 23. Jula, u Bašti kod Juge nastupiće Kiki Lesandrić i Piloti. Publika će moći da čuje nove pesme, poput numere “Slučajno”, ali i stare hitove, kao što je svima dobro poznata pesma “Svet je lep kada sanjamo”.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Sudeći po ovome, ovo je zaista mesto gde ljubitelji svih muzičkih žanrova mogu sjajno da se provedu.
Ne propustite ove koncerte i ne zaboravite da posetite našu galeriju fenomenalnih žurki, koja najbolje svedoči o ludom noćnom životu Beograda.

Svoje rezervacije možete izvršiti na dva načina - putem korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com