Kolumne, vesti, Zanimljivosti

U Belgiji orgijalo 200 ljudi, završilo se fatalno po sedmoro! Prošle subote, u belgijskom gradu Šarlroa, organizovane su orgije za starije od 65 godina, na nepoznatom mestu sa preko 200 učesnika. Na žalost, grupni seks je na ovu populaciju imao fatalne efekte – 7 mrtvih (5 od infarkta, 2 zbog teškoća sa disanjem).

U Belgiji orgijalo 200 penzionera.jpg1

Iako su na zabavi dežurala dva lekara, nakon sat vremena skoro istovremeno se dvoje ljudi požalilo na oštar bol u grudima, pa su lekari dali sve od sebe da spreče srčani udar. No, panika je postajala sve veća jer se treći učesnik doteturao do doktora požalivši se da ne može da diše! Sve se otelo kontroli i vremešni „orgijaši“, vidno uznemireni dešavanjima, u naletu straha osetili su se veoma loše. Neko je pozvao službu hitne pomoći, ali je bilo kasno za troje pomenutih učesnika.

U Belgiji orgijalo 200 penzionera.jpg2

Služba hitne pomoći uspela je da preveze do bolnice još osam osoba sa hroničnim srčanim bolestima, koje su u tim vanrednim okolnostima postale akutne. Četvoro je spašeno, a za četvoro, nažalost, nije bilo ni leka, ni vremena. Sedmoro mrtvih je konačni bilans nečega što je zamišljeno kao najluđi seniorski provod ikada priređen u Belgiji.

Ako vam kažemo da je šala, mislite li da se preteralo?! Ovu šalu iz kategorije crnog humora objavio je zabavni strani sajt (iowntheworld.com), po sadržaju tipa Njuz.net sa naših prostora.

 

Foto: Facebook

beogradnocu.com