Beograd, Klubovi, Najave, Tramvaj Pub, vesti

I ove nedelje kao i svake do sada Klub Tramvaj Pub ima isplaniran fenomenalan muzički program koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Bilo da odlučite da izađete u sredu kada će za vas pevati Bend VIII2 ili četvrtak kada će vas na ples naterati Harmony band (rock, soul, funk i sl.) nećete se pokajati.

tramvaj pub devojkee

Fotografisano u Klubu Tramvaj Pub

U petak će vas zabavljati Ulični Psi (Ex Smrek Si) a u subotu vas očekuje totalno otkačena svirka i luda atmosfera obezbeđena od strane Epilog Band-a, a u nedelju će za super veče biti zadužen Nijanse Bend. Odaberite jedan (ili više) dan(a) i svratite da se opustite uz kvalitetnu muziku i vaše omiljeno piće. Vidimo se!

devojke tramvaj pub

Fotografisano u Klubu Tramvaj Pub

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com