Beograd, Konoba Akustik, Najave, vesti

Konoba Akustik jedna je od retkih beogradskih kafana koja vam pruža celonedeljni muzički program. Koji god dan da odaberete za provod na ovom prelepom i zaista fantastičnom meraklijskom mestu nećete se pokajati, jer ovde spektakl ne izostaje.

konoba1

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Večeras će za odličan provod biti zaduženi akustični tamburaši Trio 357 Bend, dok vas u utorak očekuju Aca i Violina. Za spektakularno veče u sredu pobrinuće se Naš Način Bend koji će vas zabaviti i u petak i subotu, dok će vas u četvrtak i nedelju zabavljati Akustik Bend. Izaberite dan, rezervišite vaše mesto na vreme i spremite se za sjajan provod ove nedelje u Konobi Akustik!

konoba3

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

 Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

konobamasa

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

 Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com