Kućerak, vesti

U Kućerku promocije i u 2014.

Kafana Kućerak mesto je gde možete igrati bez razmišljanja, popiti koliko želite, a pri tom ne potrošiti previše novca. Osoblje je izuzetno ljubazno, a usluga na zaista zavidnom nivou. Promocije na koje ste navikli u toku protekle sezone očekuju vas i dalje, kao i sve bolji provod. Za vaše uživanje pobrinuće se Apollo Band koji nastupa u petak i subotu.

U petak 3. januara u kafani Kućerak održava se Rakija Party, kao i promocija Kućerak vina. Najelegantnija kafana u gradu nudi vam uživanje u svim vrstama rakija po ceni od samo 110 dinara, kao i u vinima po promotivnim cenama.

kafana Kućerak

 Fotografisano u Kafana Kućerak

Naime, Vino Belo1L i Kisela voda 0,7 dostupno vam je po ceni od 700 dinara, dok je flašica 240. Crno vino litar dostupno je po ceni od 650 dinara. Naravno, tu su i pokloni! Uz flašu žestokog pića dobijate četiri Guarane gratis, kao i gratis medovača dobrodoščice za sve devojke koje budu došle do 22.30 h.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Promocije vas očekuju i na Ballantine’s i Smirnoff žurci u subotu 4. januara. Uživaćete uz Ballantine's i četiri Guarane po ceni od 4200 dinara. Zaista ćete se provesti neponovljivo i uz flašu Smirnoff-a i četiri Guarane za samo 3900 dinara. Naravno dobijate gratis četiri Guarane uz svaku flašu žestine, i 1dl rakije, ukoliko naručite 4dl.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Ne propustite provod u kafani Kućerak, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ne zaboravite da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Kućerak, stoga i veliki deo naše galerije zauzimaju fotografije iz ovog izuzetnog mesta. Proverite zašto! Pratite nas redovno i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com