Najave, Štikla i Burence, vesti

U pohod na štiklama.

Svi znamo čuvenu zagonetku: “Koje stvorenje ujutro hoda na četiri, u podne na dve, a uveče na tri noge”. Sfinga nije imala pojma o štiklama, ali da jeste, rekla bi da žensko stvorenje dvaput uči da hoda: prvi put kada se tek uspravi, a drugi put kad stane na štikle.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Mi smo od tada imali dovoljno vremena da naučimo da hodamo na štiklama. A sve žene dobro znaju da su visoke potpetice uzbudljive, ali i moćno, i opasno oružje. Ovog petka, 11. aprila, ne napuštajte dom bez svojih visokih štikli! Te večeri vas u kafani Štikla i Burence očekuje jedan jedini “Štikla Party”!

štikla i burence (4)

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Ulaz je naravno, svima dozvoljen, ali uz obavezne visoke “santimentre” na petama. Dođite, zabavite se, zavedite i provedite! Vaše veče će upotpuniti neverovatni Mirče Radulović koji svakog vikenda pravi opštu pometnju i vrhunski provod u kafani Štikla i Burence. Nakon toliko đuskanja, sigurno ćete ogladneti, s’toga vas čeka u ponudi i fenomanalni Finger Food - paleta specijaliteta novog šefa kuhinje. Dođite da se veselite i fantastično provedete uz odličnu muziku zbog koje ćete cele noći leteti na vašim štiklicama, jer uz Štiklu i Burence dobra atmosfera nikada ne izostaje.

kafana Štikla i Burence

 Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Besplatno izvršite svoje rezervacije putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice  – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com