Kućerak, vesti

U provodu sa Markom Bulatom.

Kućerak je kafana koja vas je osvojila zauvek sa sjajnim repertoarom na koji ste navikli na ovom boemskom mestu osvojila. Kafana Kućerak spada u red meračkih kafana u kojoj je vaše veselje zagarantovano. Na ovom mestu ćete za samo jedno veče doživeti sve što se očekuje od kafane i zato je, ako do sada niste imali prilike, 12. mart idealan dan da je posetite, jer tad nastupa jednistveni Marko Bulat

kafana Kućerak

 Fotografisano u Kafana Kućerak

Reč je o umetniku koji je višestruko talentovan i čije umetničko umeće se ne zavšrava samo na muzici, nego Marko Bulat odlično balansira i u likovnoj umetnosti. Njegova karijera je počela 1993. godine kada je krenuo sa nastupima na čuvenom splavu “Lukas”.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Nakon samo tri godine nastupanja i druženja sa publikom izdao je svoj prvi album. Marko Bulat je vlasnik velikog broja hitova, među kojima su ''Eno dole u kafani'', ''Dete sreće'', ''Svanulo je svanulo, pa šta'', koji su i dan danas neizostavni na repertoaru skoro svih izvođača u kafanama i klubovima širom Srbije. Međutim, karijeru Marka Bulata je po mnogima obeležio album ''Prijatelji, braćo, kumovi''.

U kafani Kućerak ćete moći da uživate u svim sjajnim Markovim pesmama kojih ima pregršt i koje su pravi šlagvort za sjajan kafanski provod kakav vas uvek očekuje u kafani Kućerak. Kafana Kućerak je elegantna i prefinjena kafana, moderno mesto koje uspešno objedinjuje tradicionalne sa urbanim parametrima i to publika pozdravlja kao dobitnu kombinaciju za najbolji provod. Ovo sjajno mesto idealan je razlog da svoja čula uputite ka kafani Kućerak i doživite onu meračku stranu kafane koju svi vole i prepoznaju kao svoju.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak vas poziva na najbolje provode u gradu, reč je o noćima koje zaslužuju da ih provedete u igri i pesmi. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com