Poznati, vesti

U provodu sa Stanijom.

Naša popularna starleta Stanija Dobrojević provodila se sinoć u popularnom prestoničkom klubu Hill. Uz Aleksandru Marjanović i Fantastic Bend, sinoć je na ovom mestu bilo extra.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Dobrojevićeva je kao što se može i videti na slikama bila odlično raspoložena, a mi vam prenosimo samo delić atmosfere iz fantastičnog kluba Hill koji je iz dana u dan sve popularniji.

Večeras u ovom fantastičnom klubu Hill, gde se spajaju dobre vibracije i najžešći provod u gradu, čekaju vas Daria Stanojević, Aleksa Radenković i Milenium Band.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Klub Hill priređuje žurke kojima ni jedan druga zabava u gradu ne može stati na crtu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Mi smo sa klubom Hill u dogovoru da vas uvek činimo nasmejanima rezultate tog dogovora potražite u našoj galeriji fotografija.

 

beogradnocu.com