Najave, vesti

U subotu, 11. oktobra, u Kombank Areni održaće se Festival Najbolje od 90-ih, kada će nastupiti velike zvezde tog perioda. Očekuje se pravi spektakl, kao i veliki broj poznatih ličnosti. A evo i šta su oni rekli povodom toga:

Filip Miletić

Filip Miletić

Čuo sam da će u areni biti Snap. Smatram da je to stvarno nešto dobro i vredno u dens muzici 90ih godina. Eto i samo zbog njih vredi doći, da ne pričam da će tu biti i drugi bendovi koji su zaista ostavili traga 90ih godina. Što se tiče mojih favotira, kada su hitovi tog vremena u pitanju, ima toliko pesama da ne mogu tačno reći koja mi je omiljena. Svakako, čim je Snap tu, tu sam i ja! 

Savo Milošević

Savo Milošević

-Eto ta famozna muzika iz 90ih je jako zanimljiva, jer iako je doživela dosta kritika svojevremeno, a i danas, ipak je uspela da preživi. Tako da sigurno na neki način poseduju kvalitet, jer da nije tako sigurno ne bi preživela. Gotovo pa sigurno dolazim i nadam se da će mi obaveze to dozvoliti, s obzirom da je u Fudbalskom savezu u oktobru pravi mali pakao.

Marko Đurovski

Marko Đurovski

-Muzika je bila najlepša stvar tog perioda. Slušali smo kasete na kasetofonima i uživali. Moja omiljena grupa je 2Unlimited i uz njih sam odrastao. Sve pesme sam znao napamet. U arenu ću da idem sigurno! To ne bih propustio nikako! Moram da ispratim, da se setim. Kad god čujem tu muziku vrati me u detinjstvo. To ne bih propustio nikad!

Ivan Gavrilović

Ivan Gavrilović

- 2Unlimited obožavam, a od njih smo „pozajmili“ jedan delić pesme “200 na sat”, i za to im se zahvaljujem. Ništa manje ne volim ni Ace of Base, i zaista svi izvođači koji dolaze su jako kvalitetni. I sam pozivam ljude da dođu. To će sigurno biti rasprodat koncert, jer ljudi su odrasli na tome i verujem da su se uželeli baš takve muzike.

Peđa D Boy

Peđa D boy

- Nisam bio u Srbiji 90ih. Meni je to bilo super vreme. Provodio sam se, puno sam partijao, izlazio svaku noć, vraćao se kući u 5. Za mene je to bilo zaista divno vreme i rado ga se sećam. Ne mogu da izdvojim jednu numeru jer bih povredio ostale, ali definitvno dolazim u arenu.

Na Festivalu Najbolje od 90-ih, pred beogradskom publikom će nastupiti velike zvezde dance scene: 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter 1990 din., Fan Pit 2790 din., VIP tribina 2690 din., Nivo 200 (I kategorija) 2490 din., Nivo 200 (II kategorija) 2290 din., Parter 5+1 9950 din.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

izvor: pressserbia.com

 

beogradnocu.com