Kapetanov Bunar, vesti

U zagrljaju kapetana.

Devojke, pronađite svog kapetana i posetite kafanu Kapetanov Bunar, jer vas očekuje sve ono što ste dugo iščekivali. Naime, najluđi prestonički provod, uz najlepše Beograđanke, besprekornu uslugu i kvalitetnu muziku, očekuje vas upravo ovde. Provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Utorak 18. februar obeležiće prelepa Dejana Erić i fantastični Bravo Bend, koji predstavljaju neponovljivo dobru muzičku ekipu. Dejana je učesnica takmičenja Zvezde Granda, a ove godine sprema i svoj album prvenac, na oduševljenje mnogih. Očekujte dobru atmosferu i nove, kao i stare hitove pop folk muzike.

Samo dan kasnije, u sredu 19. februara zabavljaće vas Nana Bend, dok će četvrtak 20. februar biti poveren Tabu Bendu. Petak 21. obeležiće neizbežni Milano Bend, dok će pravi haos u subotu 22. februar napraviti, razume se, Haos Bend.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Takođe podsećamo da se kafana Kapetanov Bunar prostire na dva nivoa, sa autentičnim enterijerom, tako da i kada je velika posećenost imate mesta za svoj opušten provod i igranje do ranih jutarnjih časova. Okićen ciglama, kamenom i drvetom, sa kariranim stolnjacima, odličnom ventilacijom i ozvučenjem, Kapetanov Bunar doprinetće potpunom užitku u degustaciji omiljenih pića i zvucima najboljin narodnih i starogradskih pesama.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Da ne propustite najbolji provod u gradu ove nedelje, tu je vaš omiljeni vodič kroz noćni život beograda – beogradnocu.com. Rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Kapetanov Bunar. Rezervacije su, kao i uvek do sada, besplatne, ali obavezne zbog nezapamćeno velikog interesovanja.

U iščekivanju vašeg izlaska pogledajte našu galeriju. Momenti koje su zabeležili naši fotografi svojim objektivima garantovano će vas inspirisati da Kapetanov Bunar bude vaš nezaobilazni izbor kada je kafanski provod u Beogradu u pitanju. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com