Kolumne, Ljubav, vesti

Udajte se: Ali samo ako je dao tačne odgovore na ovi 6 pitanja. Znate sve!? Mora da mislite na seks. Tu ste, naravno, eksperti. Međutim, to je potreban, ali ne i dovoljan uslov da mu se obećate zauvek.
Pravnici vodeće londonske firme „Bross Benett“, specijalizovane za brakorazvodne parnice, sastavili su pitanja i toplo savetuju da parovi na njih iskreno odgovore pre upuštanja u brak. Ima ih samo šest, ali su ključna za budući bračni život. Iskrenost partnera se podrazumeva.

Udajte se.jpg1

1. Da li znate kolikom imovinom raspolaže vaš partner? Imate li nameru da svoju imovinu delite ulaskom u brak? Imate li isti stav o štednji?
2. U kakvom je odnosu vaš partner sa svojom porodicom? Kolika mu je familija? Ima li posesivne roditelje?
3. Da li želi decu? Je li vernik i koliko je predan religiji?
4. Da li vas zanimaju slične stvari? Da li neko uživa u klađenju ili preteranom šopingovanju?
5. Da li ste se međusobno obavestili o ambicijama u karijeri? Da li ćete oboje nastaviti da radite kada dođu deca?
6. Ima li vaš partner stre, neprežaljene ljubavi? Da li među prijateljima vašeg parnera ima bivših ljubavnika? Zbog čega su prethodne veze raskidane?

Pravnici pomenute kompanije, autori ovog testa, tvrde da je iskren razgovor po svakom od pitanja potreban i delotvoran jer potencira životne situacije koje su najčešći kamen spoticanja u braku. Ako su neslaganja velika, a kompromisi nemogući – to je dobro znati i razmisliti o planiranom venčanju još jednom.
Nije mnogo romantično, slažemo se! Ali, i vi ćete se složiti da je ovo jedan od boljih saveta koji ste pročitali u skorije vreme!

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je tekst ilustrovan.

beogradnocu.com