vesti

Uđite u 2014. Širom Zatvorenih Očiju.

Večeras će sve oči bite uprte u vas jer ćete najluđu noć dočekati u najidealnijim uslovima u klubu KPGT.

Tradicija novogodišnjeg slavlja pod venecijanskim maskama i plaštovima se nastavlja, kroz formu karneval doživećete najjedinstveniji doček na kugli zemaljskoj u fenomenalnom klubu KPGT. Ovde će se sutra okupiti oni najkreativniji, najjedinstveniji, a to ste vi, za koje je žurka Širom Zatvorenih Očiju spremila pregršt sjajnih prazničnih iznenađenja.

Biće ovo jedan mali film sa vama u glavnoj ulozi u najluđoj noći i najbolje organizovanom dočeku ikada. Širom Zatvorenih Očiju dobija svoje karnevalsko izdanje na čak tri bine u prostorijama poznatog alternativnog pozorista KPGT.

Prvi je MTV Extravaganza Stage gde nastupaju Dj Gadjo, Dj Oysha, Dj Pop, Dj Danijel Čehranov, drugi VH1 Phantasma Stage gde vas čekaju Nebojsha Intruder (Navigatorz) Marina Perazić Live PA, Lou Benny & DJ BKO i Dada Selectah, dok na trećem 24h Domino LIVE Stage-u sa vama ponoć čekaju Sevdah Baby & DJixx Live  PA, Makao Band, DJ PeDJa i Iguman.

VIP karte su 5500 dinara, u cenu ove karte je uključeno 10 kupona za piće, barski sto u VIP zoni , kanapei , plašt i maska . Svaki posetilac obavezan je da prilikom ulaza na događaj ima masku u skladu sa temom.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u KPGT-u. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com