Magazin

On ulazi u kafanu, prilazi za vaš sto, vi ga dočekujete nasmejani, on vas umesto klasičnog pozdrava pomazi po ramenu. Psiholozi kažu da sve ima svoje značenje. U koliko vas osoba koja vam se dopada snažno uhvati za ruku prilikom pozdrava, znači da vas poštuje. O. K. Nismo vam otkrili ništa novo međutim, ovo su situacije iz kojih možete zaključiti da li je neko zainteresovan za vas. I na koji način.  Muškarci često nesvesno oko struka prigle žene koje ih seksualno privlače. Bilo da je u pitanju puko slikanje, ili đuskanje u klubu.

oko-struka

Ako vas nežno pomazi po ramenu, ili pak prebaci ruku preko vašeg, verovatno ste mu bliski, ali ne dovoljno. Ovakav vid dodira često ume da znači da je osoba zaštitnički nastrojena ka vama, da vas doživljava kao prijatelja.

rame

Uporedite slike iznad. I na prvi pogled deluje upravo tako. Kažemo deluje, ne mora da znači. Ono što uglavnom žene žele da čuju ostavili smo za kraj, a to je, kako da saznate da li mu se zaista dopadate?

momak_devojka_freestyler

Poljubac u glavu, odnosno kosu, često može da objedini sve napisano u tekstu. Poštovanje, naklonost, seksualnu želju ali i to da neko u vama vidi potencijalnog partnera, odnosno partnerku. Dakle, u koliko ste kući iz provoda došli tužni jer vas je osoba koja vam se dopada poljubila u kosu, a onda nastavila da provod sa prijateljima, pogrešili ste. Može da bude a i ne mora da znači. Ipak, obratite pažnju na ljude oko vas. Videćete da li smo i koliko u pravu.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com