Parlament, vesti

Ulazak u Novu na najbolji način uz klub Parlament.

Dozvolite sebi da u Novu godinu uđete na potpuno drugačiji način. Uz luksuzan ambijent, sa vrhunskom muzikom i najboljim provodom koji vam obećava - klubu Parlament!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Da će vam za Novu godinu biti fantastično garantuju vam DJ Architect & DJ Jay. Samo u najpopularnijem klubu Parlament imate najbolji Doček ikada za samo 29 evra All Inclusive. Uz zvuke RnB-a, Hip – hop-a, Trap-a & Twerk-a, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaeton, Moombahton, Azonto, Kizomb, Mainstream, Disco House, provešćete fenomenalno veče koje ćete dugo prepričavati.

U ponudi mesta koja se doplaćuju na cenu karte su: separei od 300evra, visoka sedenja od 100evra i barski stolovi od 30 evra. Skupite svoje prijatelje, počastite sebe jednim sjajnim provodom i ovakvom ponudom koja se ne propušta.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Uz svaki zakupljeni separe dobijaju se 2 flase žestokog pića- Danzka i Ballantines, i dve flaše penušavog vina Tokai. Uz svako zakupljeno visoko sedenje dobija se od svega navedenog po jedna flaša. Pored ovih pića, u klubu Parlament ćete moći da se osvežite i raznim koktelima: Mai Tai, Sex on the beach, Blue lagoon i Cuba libre. U ponudi su i vina za sa Plantaže 13. juli i još mnogo, mnogo toga.

U klubu Parlament u Ruskoj 1 prave se najbolje žurke na svetu i sami svetski Dj-evi bi zavideli fantastičnoj atmosferi koja će vladati večeras na najboljem dočeku svih vremena. Žurci koja počinje za samo par sati neće biti kraja. Fenomenalni ambijent i još fenomenalniji DJ Architect & DJ Jay učiniće da uđete u vir ludog provoda i uživate dok vas noge i euforija budu držale.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Parlament. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com