Najave, Novi Bitefartcafe, Poznati, vesti

Jedan od najlepših vokala Bugarske i regiona i najmlađi dobitnik nagrade Grazia žena godine, Ruth Koleva, nastupiće u Bitefartcafe-u u četvrtak, 27. novembra od 22 časa!

rr k

Iako do sada verovatno niste slušali bugarsku muziku, ili možda imate neke predrasude o istoj, Ruth Koleva će vas oduševiti – uvući će vas u svoj magičan svet soul-a, protkan unikatnim melodijama i njenim autentičnim stilom!

- Želim da vam probudim taj osećaj prve ljubavi, leptire u stomaku, a glad za više  - kaže Koleva, čija će muzika  polako osvojiti vašu pažnju i zadovoljstvom duše nagraditi one koji joj posvete vreme.

ruthh

Ruth je pre dve godine proglašena za najboljeg vokala svoje rodne zemlje, a do sada je sarađivala sa brojim muzičarima, među kojima je i čuveni Bobby McFerrin!

Ova dvadesetčetvorogodišnja pevačica je svojim svilenkastim i ekspresivnim vokalom, autorskim tekstovima i intimnom atmosferom pesama postala prepoznatljiva sila bugarske muzičke scene, sa ozbiljnom pretenzijom da ubrzo osvoji i internacionalno tržište. I ona će biti zvezda zvaničnog afterpartija Herbie Hancock koncerta ovog četvrtka u Bitef-u!

Otkrijte šta je to najbolje od muzike što dolazi iz susedne Bugarske i dopustite sebi da vas Ruth Koleva uvuče u svoj muzički svet, samo u klubu Bitefartcafe na novoj lokaciji Mitropolita Petra 8!

ruth1

Cena karte je 500 dinara. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com