Kolumne

Dešava se. Ne svima, ali se dešava. I dok nas od malena uče da ne treba prvo veče da stupimo u intiman odnos sa nekim koga ne poznajemo, jedan njujorški magazin objavio je kolumnu u kojoj su navedene isključivo prednosti seksa na prvom sastanku. Možda se mnogi neće složiti sa ovim tvrdnjama, a možda će se neki usuditi, ako već nisu.

17

 

Upoznali ste nekoga u klubu, znate mu ime i eventualno čime se bavi. Varnice sevaju i odlučujete da nakon provoda odete kod njega kući. Žene koje se odluče na ovakav korak znaju šta ih čeka. No, prema objašnjenjima čuvenog kolumniste ovo su prednosti hrabrih žena. Izbećićete napetost pri prvim susretima u restoranima i kafićima. Nakon noćnog izlaska adrenalin je veći i opušteniji ste.

abv

 

Seks je važan deo svake veze tako da nećete gubiti vreme. U koliko vam to veče ne prija vaš partner, neće vam prijati ni sutradan. Tako ćete uštedeti vreme. Jednostavno, zašto biste se zaluđivali mesec dana ako možete videti odmah da li vam neko prija ili ne. Odlaskom kod njega kući, videćete kako živi i po sitnicama u stanu, možete shvatiti kakve su mu navike, i da li sebe možete i dalje da vidite sa tom osobom.

splav 94 igracica

 

 

Kada se strasti ohlade, videćete kako se ponaša prema vama. Da li će vas požurivati da što pre krenete kući ili će vam posvetiti pažnju ili možda zahrkati nakon pet minuta. Biće vam jasno kakve su mu namere,  ako vas brzinski isprati do vrata.  Sa druge strane, ako je pažljiv i insistira da ostanete, i to vam može dosta reći o njemu. Međutim, postavlja se pitanje, šta u Srbiji muškarci misle o ženama koje prihvataju da stupe u seksualni odnos prvo veče. Njujork nije isto što i Beograd, niti je popularna serija Seks i grad isto što i naši Srećni ljudi. Možda smešno zvuči ali tako je. Za one slobodnijeg duha, ova priča može biti vetar u leđa, ali ipak, vodite računa, ne možete verovati svakom, i neka vam vaše zdravlje bude na prvom mestu...Razumeli ste... Da...

beogradnocu.com