Novi Bitefartcafe, vesti

Urban & 4 u Bitef Art Cafe-u.

Jedan od najoriginalnijih predstavnika hrvatske rock scene, Damir Urban, održaće koncert sa svojim bendom 4, u klubu Bitef Art Cafe u četvrtak 5. decembra. Sa bendom sa kojim nastupa već šesnaest godina, imaćete priliku da ga čujete uživo u klubu Bitef Art Cafe.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Osim što je neverovatna pojava na bini, Damir Urban je čovek koji svaki atom svoje energije ostavi na sceni. Nastupi Urban & 4 su sinonim za spontanost i pravo su osveženje u ponudi koncerata. Kažu da je njihova tajna samo u jednom - neverovatno vole muziku koju sviraju. S obzirom na ovakve komentare, neosporno je da vas očekuje pravi rock spektakl uz dosta pozitive.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Jedan od najprepoznatljivijih, a najmanje pretenciozan muzičar iz regiona, upravo je i jedan od retkih koji svojim vokalom i doživljajem muzike dotakne apsolutno svaku osobu na koncertu. Baš iz tog razloga će publika na koncertu u klubu Bitef Art Cafe imati posebno zadovoljstvo da se nađe lice u lice sa ovim vanserijskim umetnikom.

Damir Urban iza sebe ima mnoge nagrade kao što su album godine, zatim najbolji album alternativne rok muzike, najbolja produkcija za album “Žena dijete”, nagrada za najbolji rock vokal i mnoge druge.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

U iščekivanju ovog zaista neponovljivog koncerta u Bitef Art Cafe-u, pogledajte kako su protekla dosadašnja dešavanja održana na ovom fantastičnom mestu. Za sve informacije povodom vodećih prestoničkih dešavanja, tu je beogradnocu.com. Sve detalje u vezi s koncertom Urban & 4 možete saznati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com