Nova godina

Za sve ljubitelje kvalitetnog noćnog provoda i zaljubljenike u kvalitetnu, narodnu muziku svečana sala Nera doček Nove godine 2020 organizuje u društvu atraktivnog tandema. Za sve goste, slavlje u najluđoj noći upotpuniće dokazana diva srpske estradne scene - Jana, i mlada nada, vicešampion takmičenja Zvezde Granda - Uroš Živković sa bendom.

Ljubitelji kvalitetnog noćnog provoda dobili su jedinstvenu priliku da uživaju dok za doček Nove godine 2020. glasove ukrštaju dva diva narodne muzike, Jana i Uroš Živković. Za nastup ova dva izvođača traži se karta više, zato ne čekajte previše već putem aplikacije Beograd noću rezervišite svoje mesto za najluđu noć.

To možete učiniti i pozivom na brojeve telefona: +38163 34 34 33; +38163 33 33 44, kao i putem uvek dostupne online platforme za rezervacije uz pomoć vašeg pouzdanog vodiča za noćni život u belom gradu koji nikad ne spava.

Svi verni Janini fanovi, kao i ljubitelji glasa mladog Uroša imaće priliku da uživaju u njihovim spektakularnim nastupima za doček Nove godine 2020 koji je upravo povećao šanse da bude jedan od najboljih dočeka u prestonici!

Dok se doček 2020. bliži, hajde da se podsetimo razloga zbog kojih je privilegija biti na svojevrsnom koncertu ove dve zvezde i po čemu se prepoznaje atmosfera na njihovim nastupima.

Uz umetnicu kao što je Jana Nova godina postaje savršena

Od profesorske katedre do srca svilh ljbitelja kvalitetnih, narodnih nota. Tako je tekao umetniči put folk dive i pevačice Dragana Todorović. Umetnica koja danas važi za jednu od najtraženijih pevačica za klupske nastupe i privatna veselja u dijaspori, svojevremeno je učila muzičkoj umetnosti đake u jednoj osnovnoj školi na Kosovu i Metohiji.

Hvala Jani što nam je omogućila da ponovo uživamo u njenom raskošnom glasu nakon godina pauze i što će Janin nastup za Novu godinu biti svojevrsni omaž njenoj publici koja je tolike godine bodri i obožava.

Bez fanova, za čiju smo ljubav i pripremili novogodišnji Janin nastup, ne bi bilo ni hitova kao što su "Šta će ti pevačica", "Jana dva", "Kući, ući", " Crna kutija", "Princeza", "Ostavi mi drugove", "Barabar", "Odvedi me srećo", ali i mnogi drugi, koji će se u novogodišnjoj zaoriti svečanom salom Nera.

Da nikakva pauza ne može da poljulja poverenje i poštovanje kakvo Jana ima sa svojim fanovima, dokazao je i povratak slavne pevačice u čijim su hitovima uživale generacije muzičara i uživalaca narodne i folk muzike

Jana se na velika vrata predstavila hitovima kao što su “Prolaznica”, “Moj je život kao pesma kafanska”, “Sipaj mi duplo”, “Sve bih ti dala”, “Vesti” i  “Lune, Lune” - svojevrsne himne proslava!

Pevačica je od početka svoje karijere 1992. izdala bezmalo deset studijskih albuma, sa velikim brojem hitova koje prepevavaju mnogi mlađi umetnici, kao primer kvalitetne a slušane narodne muzike.

Da bude savršena Nova godina Uroš Živković će se pobrinuti

Sa samo dvadeset godina, Uroš Živković je postigao ono što mnogi mladi pevači sanjaju, a neki nikada ni ne postignu. Ne samo da je svojim talentom zavredeo titulu vicešampiona učešćem u takmičenju Zvezde Granda u 2015.

Vrlo svestrana i talentovana mlada osoba probila se do srca ljubitelja folk i narodne muzike izvođenjem pesama velikana srpske estrade kao što su Šaban Šaulić i legendarni, Ljuba Aličić. Uroš je takvim odabirima skrenuo pažnju na svoje vrsne glasovne sposobnosti i postao jedan od momaka koji je na ponos mlađoj generaciji pevača.

Uroš Živković za Novu godinu pored svojih omiljenih narodnjačkih numera otpevaće i svoj prvenac “Hiljadu puta”, a uživaoce svojih glasovnih sposobnosti počastiće i hitovima koje je on potpisao, a to su: “Štikle”, “Lutko moja” i “Stanje za plakanje”.

Za mladog umetnika kao što je Uroš Živković Nova godina 2020. predstavljaće svojevrsni omaž njegovom radu i potvrdu da ljudi zaista žele i vole da ga čuju.

Dočekajte Novu godinu u sali Nera uz Janu i Uroša Živkovića

Da bude najlepša Nova godina Jana i Uroš živković potrudiće se da zadovolje kriterijume i ukuse svakog gosta, a vaše je samo da ponesete dobro raspoloženje i da na vreme sebi obezbedite mesto na jednom ovako kvalitetnom koncertu.

Ne čekajte previše - Nova godina se sasvim približila. Budite gosti svečane sale Nera i uživajte u svečanoj ponudi hrane i pića, dok vam svoje i najlepše tuđe hitove pevaju ni manje ni više nego diva folk scene Jana i mlada nada narodne muzike - Uroš Živković sa bendom.