Fensi Kafana, vesti

Uspešno završena sezona u Fensi kafani.

U prvoj kafani u Beogradu otvorenoj na vodi, koja zasluženo nosi epitet najbolje kafane u Beogradu, uspešno je završena još jedna sezona.

Ovog leta u Fensi kafani mogli ste da se provodite u prelepom ambijentu, sa fenomenalnim izvođačima naše muzičke scene. Vesna Zmijanac, Marinko Rokvić, Zorica Brunclik, Mira Škorić, Željko Šašić, Jelena Kostov, Katarina Živković, Petar Mitić, Dragi Domić, samo su neke od zvezda našeg estradnog neba sa kojima ste mogli da uživate u Fensi kafani.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fensi kafana, pored toga što je jedno od omiljenih mesta poznatih za nastupe, definitivno je omiljeno i kada je provod u pitanju, pa smo tako u ovoj kafani na vodi mogli videti Lepu Brenu i Bobu, Gocu Božinovsku, koja je upravo ovde proslavljala svoj ulazak na Farmu, glumca Bogoljuba Mitića, poznatog po ulozi Đoše iz domaće serije Porodično blago, fudbalera Duška Tošića, muža atraktivne dive Jelene Karleuše, Anastasiju i Veljka Ražnatovića, Šauliće, ali i mnoge druge.

Akcenat je čitave sezone bio na kvalitetnoj živoj svirci, raspoloženim gostima i izvanrednoj atmosferi. Idealno mesto za provod sa prijateljima uz najveće kafanske hitove, ali i za uživanje u piću po izuzetno pristupačnim cenama. Upravo zbog toga ova kafana jedno je od omiljenih mesta i fotografa portala beogradnocu.com. Kakav su provod oni zabeležili u Fensi kafani ove sezone, pogledajte u našoj galeriji najboljeg noćnog provoda.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Iako se kraj leta bliži beogradnocu.com ne završava svoju sezonu. Vaš omiljeni vodič kroz noćni život i dalje je tu da vas uputi na najbolje prestoničke događaje!  Rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com