Kapetanov Bunar, vesti

Utočište svih boema - kafana Kapetanov Bunar.

Predpraznična atmosfera se zagreva, a u kafani Kapetanov Bunar groznica ludog provoda uskovitlava ceo grad. Prelepa Dejana Erić i Bravo Bend samo za vas danas priređuju opštenarodno veselje. Kafana Kapetanov Bunar je utočište za sve boeme, žica stare dobre kafanske magije koja golica dušu, kao u starim dobrim filmovima kada se od cige traži "ona" pesma.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Dejana Erić i Bravo Bend uvućiće će vas u začarani krug kafanskog ritma u kom ćete  želeti da ostanete zauvek. Ovde nema pauze, nema fajronta od utorka do subote kafana Kapetanov Bunar bez prestanka luduje, peva, plače, za jedno veče i živi i umire sa vama jer to je prava kafana, kafana Kapetanov Bunar.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

U kafani Kapetanov Bunar se spajaju sve duše najvećih kafanskih legendi i to  u svhru vašeg nezaboravnog provoda. A utorak sa Dejanom Erić i Bravo Bendom je definitivno vaš kafanski dan. Na 2 nivoa okićena ciglama, kamenom i drvetom, sa kariranim stolnjacima, uz omiljena pića i jedinsveti nastup Dejane Erić i Bravo Benda kafana Kapetanov Bunar je vaša životna prekretnica, kada ćete za jednu noć i izgubiti i voleti i ljubiti i ubiti i sve to samo u jedinstvenoj, neponovljivoj kafani Kapetanov Bunar koja lumpuje iz dana u dan samo zbog vas.

Džoni Jakovljević i Workersi nastavljaju kafansko ludilo u sredu, Stefan Jakovljević i Sanja Milenković su šarmantni posebno četvrtkom kada  sve dižu u vazduh u kafani Kapetanov Bunar samo za vaše boemsko visočanstvo. U petak je kafana hedonistički šok jer za vas nastupa Milano Bend, a haosu u kafani najboljoj u gradu Kapetanov Bunar nema kraja jer vaše omiljene pesme u subotu izvodi jedan i jedini, nikad manje voljeni Haos Bend.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

I nemojte verovati na reč, dođite i otkrijte najbolju kafanu u gradu, kafanu Kapetanov Bunar. Svoj najluđi kafanski doživljaj možete rezervisati - putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com