Vanilla, vesti

Utorak – novi dan za provod u klubu Vanilla.

Klub Vanilla od samog početka sezone nudi neverovatan provod uz najveće zvezde regionalne muzičke scene. Zbog velikog interesovanja, od ove nedelje u klubu Vanilla možete se provoditi i svakog utorka i to uz fantastični Lexington Band.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Utorak će svakako postati sinonim za provod uz Lexington Band, jedan od trenutno koncertno najtraženijih sastava kod nas. Gosti kluba Vanilla moći će da uživaju uz hitove poput “Dobro da nije veće zlo”, zatim numere “Donesi”, koja je na mnogim regionalnim radio-stanicama u konkurenciji za hit godine, “Pijane usne”, “Dve čaše” i mnoge druge. Očekuje vas pravi spektakl i provod do ranih jutarnjih časova!

Nakon utorka uz Lexington Band, u sredu 23. oktobra vas očekuje nastup Peđe Medenica, a samo dan kasnije scenu ovog izvanrednog kluba zauzimaju Željko Šašić i Milica Milić. U subotu 26. oktobra vaši domaćini biće Jadranka Barjaktarević i Nenad Jovanović.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Neponovljivi muzički repertoar, dobra atmosfera i vrhunsko raspoloženje, naravno uz fotografe portala beogradnocu.com koji su uvek tu da sve to svojim objektivima i zabeleže, predstavljaju standardnu noć u klubu Vanilla, odnosno najbolji provod u prestonici. Pogledajte našu galeriju i uverićete se!

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Zbog izuzetno velikog interesovanja rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za nastup Lexington Band-a, kao i za sva predstojeća dešavanja u klubu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com