vesti

Utorak u kafani Bakara - Branimir i Stage Bend.

Kafana Bakara je stecište uživanja, fenomenalnog zvuka i neopisivo dobre energije. Ovde su spojene vibracije mladosti i iskustva i to sa fantastičnim zvukom koji svakog utorka za vas priređuju Branimir Banjanin i Stage Bend.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara je miris najnežnijeg sevdaha koji kada se jednom ušunja u vaš život ljubomorno čuva svoje meraklijsko mesto. Branimir Banjanin i Stage Bend se sjajno uklapaju u ovu kafansku priču. Oni kao da su se sjajnom izvedbom srodili sa kafanom Bakara i dragim gostima koji se u ovom predivno uređenom prostoru provode dok ne ostanu bez daha. U njihovom repertoaru su sve one pesme koje ste oduvek voleli i koji će probuditi vašu dušu i raspuklo srce, tako da ćete igrati do zore, jer niko to u gradu ne ume bolje od Branimira Banjanina i Stage Benda i to na mestu gde se sudaraju mlazevi dobrog provoda kafani Bakara. Ovo mesto ima poseban šmek, kojem muzičke čarolije Branimira Banjanina i Stage Benda  daju začinjenu notu besanih meračkih noći.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Ovde je više nego veselo, ovde je ludo i nezaboravno, sa Branimirom Banjaninom i Stage Bendom vaše noći će biti one prave lude i najluđe i to u kafani Bakara na levaoj obali Savskog jezera. Sve ono što ste ikada čuli o kafanskim provodima, iskusićete upravo u najjačoj u gradu, kafani Bakara.

Obožavaćete cene, muziku, osoblje, svaki delić kafane Bakara postaće vaša dnevna soba, jer sa kafanom Bakara Branimirom Banjaninom i Stage Bendom  saznaćete šta znači živeti život boema. U petak vas na istom mestu očekuje, dobro poznati i šarmatni Saša Katančić, dok će vas u petak zabavljati uigrani Sream Bend.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Poigrajte se svojom kafanskom sudbinom u najcenjenijoj od svih kafana, kafani Bakara i proverite zašto se u isto vreme i mrzi i voli. Svoje mesto u najluđem kafanskom spektaklu ikada, možete rezervisati - putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com