Molokini, vesti

Uvek dobra atmosfera.

Klub Molokini je unikatan na više nivoa i teško je ostati ravnodušan prema svim lepotama koje ovaj fantastični klub pruža. Klub Molokini je nesumnjivo jedan od najlepših i najposećenijih klubova u gradu, što svakako nije za čuđenje, jer je reč o klubu koji je opremljen na krajnje originalan i neponovljiv način.

klub Molokini

 Fotografisano u Klub Molokini

Po ugledu na ime koje je klub dobio i provodi u klubu Molokini su ništa manje nego zaista eruptivni i vrcavi, tako i sutra vaš divni klub Molokini daruje fantastičan doživljaj pod nazivom Kafansko Veče Na Kalemegdanu, koje je idealno zagrevanje pred otvaranje drugog dela sezone 2013 / 2014. U skladu sa željom da se sutra provedete fantastično, vaš božanstveni klub Molokini pripremio je i kafanske cene i to do 40 % snižene za pojedine vrste pića, pored toga za sve verne goste sjajnog kluba Molokini iznenađenjima nema kraja, samo se nižu sve lepša i divnija iznenađenja. Moći ćete da uživate u koktelima za 260 dinara, pivo će ohladiti vaše grlo za 170 dinara, različiti ukusi rakije za 170 dinara i uvek fantastična votka takođe za 170 dinara.

Klub Molokini je toliko fantastičan da je svaki doživljaj u njemu neponovljiv, taj dražesni enteijer sa 50-ak velikih akvarijuma sa raznobojnim ribicama, tavanice na kojima dominiraju tamnije boje plavetnila morskih dubina, su doživljaj koji ne smete zaobići.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Da je klub Molokini jedan od najboljih klubova u gradu, svedoči i činjenica da su mnoge poznate ličnosti svoje poverenje upravo pokonile ovom divnom, naprosto božanstvenom klubu, a još kada priređuju kafansko veče vašim čulima će se svideti svaki sekund proveden u ovom fantastičnom, nikad lepšem, klubu Molokini.

Klub Molokini, zaista je čaroban, boravak u njemu je bajkovit i sjajan, filmski, čak pomalo i nestvaran, a osvetljenje mlaz čistog užitka, ta igra boja, koja šara lica svih veselih gostiju, osmišljena je sa toliko ljubavi, da se istorija svih vulkanskih erupcija prenosi u vaše nepovljivo fantastične provode, koji sa klubom Molokini postaju prava čarolija.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Dopustite vašim provodima da zadobiju jedan potpuno novi šarm, upustite se u nestvarne i divne doživljaje koje verno dočarava samo klub Molokini koji je uzdanica svih vaših osmeha, vaših težnji, traganja i bezgranične sreće, koja se kroz provode u ovom vanvremenskom klubu pretvara u odu kojoj svakog vikenda u klubu Molokini odajete pomen.

Putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com ili putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, rezervišete provod u klubu Molokini snažan kao erupcija vulkana. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Erupcija ni nas nije ostavila ravnodušnim, još kada se spustimo u predivan klub Molokini samo vaš osmeh pred našim objektivima može da nas vrati u realnost.

 

beogradnocu.com