vesti

Uvek na vrhu.

Naime, subota 8. februar u klubu Hill rezervisana je za lud i nezaboravan provod do jutra uz sjajnu muzičku ekipu. Na oduševljenje svih ljubitelja dobre zabave, u klubu Hill za vas će pevati Daria Stanojević i Aleksa Radenković, u pratnji neponovljivog Milenium Band-a. Ovaj vrlo uigrani tandem, u pratnji Milenium Band-a, nudi najbolji provod uz pop i folk muziku. Očekuje vas neverovatno dobra atmosfera, zagrejana do maksimuma već prvim numerama, kao i vrhunsko raspoloženje. Energija kojom klub Hill odiše zaista je sjajna.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ukoliko ste mislili da je to sve, prevarili ste se! Naime, klub Hill vam posebna iznenađenja priprema za petak 14. februar, kada vas očekuje najluđa žurka u gradu uz Aleksandru Marjanović i izvanredni Fantastic Bend. Klub Hill definitivno vam nudi najbolji mogući način za provod sa dragom osobom na dan ljubavi.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Uz gostovanja najvećih estradnih zvezda moći ćete da se provedete neverovatno, u prijatnom, sofisticiranom ambijentu kluba Hill, koji pored toga što predstavlja prelepo uređeno i elegantno mesto, dozvoljava vrlo opušten provod i prisnu atmosferu. Arhitektonski gledano, klub Hill je koncipiran tako da gde god da ste imate pregled na čitavo dešavanje, stoga ste uvek u centru pažnje, pa i najbolji provod u gradu ne izostaje.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

U iščekivanju ovih fantastičnog dešavanja pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji provod u gradu koji su naši fotografi zabeležili u klubu Hill. Ono što je sigurno fotografije će vas garantovano inspirisati da budete deo jedinstvenog provoda.

Rezervacije za nastupe ovih fantastičnih izvođača, ali i za sva ostala dešavanja u prestoničkom klubu Hill, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Pratite nas i prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima beogradskog noćnog provoda.

 

beogradnocu.com