vesti

Uvek puna iznenađenja.

Jedna od najposećenijih kafana u centru grada, kafana Kafanica Trg, ove nedelje vam je pripremila fantastični muzički repertoar. Naime, večeras, 20. januara sviraće vam Desperado Bend koji će napraviti fenomenalnu atmosferu. Međutim, kako bi veče proteklo bez greške, Kafanica Trg vam je pripremila i raznovrsne promocije. Ukoliko dođete ranije, svim damama Kafanica Trg deli besplatne koktele sve do 22:30h. Dva koktela na račun kuće za slabiji pol, a za one koji vole pivo, ne propustite specijalnu promociju vrhunskog točenog Paulaner piva!

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Kafana Kafanica Trg, takođe nudi i bogatu kartu pića, po korektnim cenama.  U ponudi su uvek izvanredne promocije, tako da, nikako ne propustite.

U petak, poslednjeg dana januara, za prave veseljake ovo je popularno veče sa Charter Bendom. Nakon 7 godina aktivnog nastupanja u beogradskim, kao i klubovima širom zemlje u leto 2003. godine grupa Charter je izdala svoj prvi album pod nazivom “Vatra i led”. Za naslovnu numeru urađen je i video spot koji je svojim čestim prikazivanjima privukao veliku pažnju kako publike, tako i medija. U narednim godinama bend promoviše svoje nove pesme učešćem na svim značajnijim domaćim festivalima. Ako želite da čujete kako ovaj bend zvuči uživo, obavezno posetite Kafanicu Trg na Trgu Republike.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Iz nedelje u nedelju Kafanica Trg nudi sve bolji provod, a na vama je da proverite zašto! Očekuje vas fenomenalan provod i sjajno veče. Subota je rezervisana za fenomenalni Libertas Bend, dok sredom nastupa bend Zlatnici. Priuštite sebi jedinstveni kafanski provod.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u Kafanici Trg.

 

beogradnocu.com