vesti

Uz Ok Band i više nego ok u klubu Hill.

U četvrtak 21. novembra dobro poznati Goran i Ok Band nastupiće u klubu Hill. Sve goste očekuje zaista pravi spektakl, uz velike hitove ovog benda, kao i uz puno lepih devojaka i dosta dobrog raspoloženja.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Gosti popularnog prestoničkog kluba Hill moći će da se zabavljaju uz hitove kao što su “Ne mogu da podnesem”, “Gde ti je sada on”, “Oko mene lete svi”, kao i uz nove singlove, koje je publika brzo zavolela. Trenutno najpopularnija numera ovog benda je “Još ovu noć” koja uvek već prvim taktovima podigne publiku na noge.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Samo dan nakon nastupa Ok Band-a u klubu Hill vas očekuje Fantastic Band i izuzetno atraktivna Jelena Kostov, dok je subota rezervisana za Dariju Stanojević, Aleksu Radenkovića i neponovljivi Milenium Band.

Fotografije sa proteklih dešavanja u klubu Hill možete pogledati u našoj galeriji, i tako se uveriti u najbolji beogradski noćni provod. Pravi ljubitelji kvalitetne zabave zasigurno neće propustiti izvanredno veče uz Gorana i Ok Band, kao ni ostala najavljena dešavanja.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sve najavljene događaje u klubu Hill. Pratite nas i prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima beogradskog noćnog provoda.

 

beogradnocu.com