Beograd, Emporio, Najave, Splavovi, vesti

Splav Emporio predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi. Ovog vikenda pripremili smo vam sjajan program i nezaboravni provod! Večeras su za vas tu Magnetic bend i DJ File, koji će se u potpunosti pobrinuti da vaše raspoloženje bude na visokom nivou tokom cele večeri! Lud provod nastavljamo i u subotu kada vas očekuje vatrena atmosfera sa Sexy bendom i DJ File-om. Za nezaboravan provod neizostavni deo ove subotnje večeri biće Cavali vodka, koja će biti na promociji. Ovu nedelju zaokružiće Dj File, pa smo za vas u nedelju pripremili promociju Smirnoff 0.7 + 4 Red Bulla po ceni od 5.900 din i Johnnie 0.7 + 4 Red Bulla po ceni od 6.900 din! Ne propustite priliku da se naoružate dobrom energijom! Vidimo se na splavu Emporio!

sexybendifile

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

djfile

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com