Stefan Braun, vesti

Uzburkani R’n’B sa Gruom u Stefan Braunu.

Vodeći beogradski klub Mr. Stefan Braun i ove nedelje nastavlja u punom sjaju Uz DJ Playu i Gru. Večeras vas očekuje fenomenalno RnB i Hip - Hop veče koje će, kao i svakog četvrtka razdrmati ceo deveti sprat i napraviti fenomenalnu žurku.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Pevač Dalibir Adonov, poznatiji javnosti kao Gru, progurao se na scenu nakon spota i pesme ”Biću tu” koji mu je doneo veliku popularnost. U ovom spotu glumile su popularne devojke koje kasnije osnivaju grupu “Models”.
Zanimljiva i duhovita situacija je bila kada su u spotu nasumice odabrani brojevi za navodni hot line koji su opsedale hiljade ljudi nakon prikazivanja na TV-u. Gru je tada morao da reaguje, apelujući na gledaoce da te brojeve ne zovu, a i da izmeni spot tako što je preko brojeva napisao “rasprodato”. Takođe, Gru je učesnik reality show-a “Velikog Brata VIP”.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Gru se, nažalost, tokom svoje karijere, dva puta povlačio iz javnog života zbog dve bliske osobe koje je izgubio. Tužna sudbina odnela je život njegove devojke Nataše koja je poginula, da bi kasnije sahranio i najboljeg druga. Ali Gru gura dalje kroz život ne dajući da ga slomi. Posao DJ-a, ljubav supruge Danice i majstorisanje sina Vuka dalo mu je snage da nastavi da živi punim plućima, ne dajući mu da odustane. Poznati albumi su mu “Da li imaš pravo”, “Gru 2”, “Vetrenjače”, “Best of Između redova”, “Beo gard”, muzika za film Dorćol–Menhetn, singl “I dalje me žele”… Ako želite da čujete majstorije Gru-a, obavezno svratite večeras 23. januara u popularni Stefan Braun.

Naime, tokom čitave naredne nedelje u Stefan Braunu, očekuje vas izuzetan muzički program koji ne smete propustiti. Već u petak možetete uživati uz New Club Sound, dok je “subotnja groznica” svima već dobro poznata. Nedelja je rezervisana za najbolje house hitove Full House Bend-a, uz koji đuskamo svi zajedno čitave noći. Interesovanje je iz dana u dan sve veće, a žurke na sve višem nivou. Atmosfera koja vas očekuje, kao i uvek, u Stefan Braunu je neponovljiva!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Mr Stefan Braun. U iščekivanju večerašnje žurke, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com