vesti

Uživanje za sva čula.

Petak 7. februar na splavu Acapulco rezervisan je za ludi provod do ranih jutarnjih časova uz Marka Žujovića i Ivanu Bojanović. Pripremite se za pravi spektakl i maksimalno dobru atmosferu.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Marko Žujović je zvezda u usponu. Štaviše, njegovo ime je već sada sinonim za dobre žurke koje traju do ranih jutarnjih sati. Fenomenalan glas i izbor narodnih i zabavnih pesama koje će vas sigurno oraspoložiti i probuditi sva vaša čula. Nema sumnje da će njime biti oduševljene sve devojke, jer pored fantastičnih vokalnih sposobnosti Marko Žujović može se pohvaliti i svojim izuzetnim izgledom. Međutim, ni momci neće ostati uskraćeni vizuelnog uživanja, jer uz Marka na splavu Acapulco nastupa i atraktivna učesnica Prvog Glasa Srbije, Ivana Bojanović.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Vaš provod u subotu 8. februara poveren je Aleksandru Petroviću i Katarini Didanović, koji će nesumnjuvo svojom izvedbom “zapaliti” čitavu publiku. Aleksandar Acko Petrović na jednoj svadbi čak je zapevao pred pravim poznatim ličnostima koje su planetarno popularne. U njegovom glasu i muzici uživali su Novak Đoković i Nemanja Vidić. I teniser i fudbaler bili su oduševljeni pevačem, koji je omiljen među VIP ličnostima. Ništa manje omiljena nije ni fantastična Katarina Didanović, mlada Zvezda Granda, koja ne prestaje da nas iznenađuje svojim talentom.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda i da vas uputi isključivo na ono najbolje. Da ne biste propustili najbolja gradska dešavanja, pobrinućemo se mi!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja na dunavskom keju, na splavu Acapulco, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili. Podsećamo, takođe, da su rezervacije besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja koje vlada za ovo popularno prestoničko mesto.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.comjer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com