Ona Moja, vesti

Vajs i Ona Moja.

Ex Farmer Danimir Vajs sinoć se veselio u jednoj od najboljih gradskih kafana u kafani Ona Moja. Vajs je bio vidno dobro raspoložen i kafana Ona Moja mu je baš prijala, sjajna atmosfera koja je inače svojstvena kafani Ona Moja juče je na pravi i najlepši način delovala i na Vajsa, a najbolje momente ti sjajnih vibracija mi smo nastojali da vam putem fotografija i dočaramo. Kafana Ona Moja je utorkom uvek sjajna jer Marko Bulat kreira najbolju moguću atmosferu i provereo diže celu kafanu na noge što ni juče nije izostalo.

kafana Ona Moja

 Fotografisano u Kafana Ona Moja

Vajs se posle 20 godina pauze pojavio u reality-ju Farma, njegovo učešće ostaće zapamćeno po izraženim emotivnim reakcijama, naivnosti i nedostatku osećaja za šalu, što je odlično palo ostalim ukućanima kako bi zbijali šale na njegov račun, a najteže mu je palo sakrivanje cd-a. Takođe, pamtiće se po svakodnevnim diskusijama sa Simonidom koja je uživala gledajući Vajsa kako se nervira zbog ‘loše slike koja će otići napolje’. Danimira Vajs-a mnogi pamte po učešću na Evroviziji gde je sa Bebi Dol nastupao uz pesmu Brazil u svojstvu plesača, ineče se Vajs bavi i folklorom. Sa grupom Power Team, imao je brojne hitove devedesetih kao što su “Sećanje” (Gde si ti), “Ti si taj”.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja je pravi beg za sve boeme, jer među njenim zidovima spavaju svi najveći hitovi koji su vas i sinoć razbudili i uz koje ste igrali do poslednjeg takta. Kafana Ona Moja je uvek neprevaziđena, uvek najbolja i svi joj se kroz osmeh vraćaju, jer se svaki provod u kafani Ona Moja bolji i sadržajniji od prethodnog. A Marko Bulat uvek sjajan, pravi pevač i majstor dobrog provoda i uvek rado birate da se veselite baš kad on nastupa jer je tada cela kafana razdragana i puna pozitivne energije. Kafana Ona Moja, nije samo obična kafana, nije to samo sto i kafanskih stolnjak koji će neki prostor učiniti kafanom, ovde spavaju i bude ono najdivnije u vama prave pravcate kafanske ode koje su međ ovim zidovima ostale kao zaveštanje najvećih beoma i veseljaka i koje kafana Ona Moja i njeni izvođači svakom svojom izvedbom vraćaju u život.

Kafana Ona Moja nije samo najlepša i naveselija, ona je zaista nešto posebno i to znate kroz sve vaše provode, svaki je jedinstven i nekako drugačiji, prepun iznenađenja i pozitivnosti na svim licima. Veselje se u kafani Ona Moja podrazumeva, ne možete, a da ne zaigrate uz te vesele takove i da se ne obradujete tim lepim licima i svim sjajnim ponudama koje je kafana Ona Moja kroz cene, prijatan odnos i pravi boemski štimung pripremila za vaše meračke kafanske momente, a večeras Žile Hram biće zadužen za vaše radovanje u kafani Ona Moja, malo je šanse da taj spektakl propustite.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja pružiće vam zadovoljstvo o kakvom niste mogli ni da sanjate, svoje rezervacije možete izvršiti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem vašeg omiljenog portala beogradnocu.com, putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi smo svedoci da je tamo fenomenalno, nemojte se ustručavati da to i proverite.

 

beogradnocu.com