Beograd, Klubovi, Monsun, Najave, Poznati, vesti

Jedan od osnivača slovenačke techno scene i jedan od najcenjenijih techno i house producenata u svetu, Valentino Kanzijani nastupiće u klubu Monsun u subotu 28. novembra.

monsun

Fotografisano u Klub Monsun

Karijeru je započeo devedesetih godina i u međuvremenu je izgradio reputaciju izuzetno veštog izvođača bilo da je reč o odabiru muzike, tehnici miksanja ili kvalitetu produkcije. Ono po čemu se izdvojio u startu je to što muziku vrti na tri gramofona, a to svoje umeće je doveo do nivoa virtuoznosti pa je i samo gledati ga kako barata vinilima, kojima je ostao veran i dan danas, umetnost za sebe.

Pored njega, u Monsunu će nastupiti i beogradski DJ Shoxy koji je svojim dugogodišnjim radom takođe privukao pažnju svetske techno i house sceni a podrška će biti dobro poznati Nemax Jackmil, Kristijan Petrovski i Tumalon. Pretprodajna cena karte je 400 din. Spremite za vrhunsko veče i djuskanje do jutra!

c

Fotografisano u Klub Monsun

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

monusnmasaa

Fotografisano u Klub Monsun

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com