Vanilla, vesti

Vanilla – osnovni sastojak svega.

Klub Vanilla i dalje ruši sva pravila nastavljajući da podiže rejting i bude jedan od najposećenijih klubova u gradu. Probajte Vanillu i neverovatan spoj klubskog provoda i vrhunske muzike. Ovde se pije i plače, smeje i veseli, voli i deli, sve.. i ništa, jer klub Vanilla budi strast u vama i zaboravljena osećanja. Vanilla, tako jednostavna, a opet osnovni sastojak svakog ukusa i svakog provoda. Ona je prosto neodoljiva.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Ovog utorka, tačnije večeras 18. februara, u Vanilli vas očekuju najbolji zvuci Lexington Benda. Ne dajte da vas ime zavara, jer kad se uverite u muziku ovih majstora, uvek ćete se vraćati. Naredna žurka, rezervisana je za petak 21. februara i Oliver Tvist Bend. Ništa vam nećemo otkrivati, već dođite sami i uverite se šta je prava beogradska klupska žurka.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Klub Vanilla je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta. Bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju, ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod čini nezaboravnim gde god da se nalazili u klubu. U klubu Vanilla se često mogu videti poznate ličnosti iz sveta sporta, filma, muzike, menadžeri i vlasnici velikih kompanija, kao i ostali uspešni ljudi iz svih oblasti javnog života.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Ovde su muzika i gosti osnovni vodiči, noge se same zapliću o najveće hitove, ovde se uživa 200 na sat i to je klub broj jedan za svaki vaš izlazak. Proverite zašto je klub Vanilla najtraženiji za provod nad provodima. Svoje mesto rezervišite putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

U iščekivanju ovih dešavanja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji Beograd nudi. Nakon naše galerije garantovano ćete biti inspirisani da upravo klub Vanilla bude vaš izbor. Redovno nas pratite i mi ćemo se pobrinuti da ne propustite najbolja gradska dešavanja, kao i da o njima prvi saznate sve novitete, vesti i informacije.

 

beogradnocu.com