Fensi Kafana, vesti

Vaš omiljen provod na reci.

Sutra u kafani Fensi Kafana nastupa Katarina Živković i Fensi bend. Katarina Živković je osvojila publiku i to naviše nivoa, iako se takmičila u Zvezdama Granda, simpatije je pobrala tek kada se njeno učešće u tom muzičkom takmičenju završilo. Promenom imidža i jednim sasvim profesionalnim pristupom javnom poslu Katarina je pobrala simpatije mnogih i sada ima veoma ozbiljan broj poklonika koji redovno prate njenu karijeru.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Učestovala je i u reality show programu Farma, sa kojeg je izažla kao pobednica i gde se upoznala sa svojim sadašnjim dečkom Banetom Jovanovićem. Katarinu publika prepoznaje po singlovima ''Ljubi me'', ''Ludo srce'', ''Da mi je'' i mnogim drugim. U kafani Fensi Kafana njeni nastupi su uvek propraćeni ovacijama i publika je baš istinski voli i uživa u svkom njenom izvođenju.

kafana Fensi Kafana

 

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Biljana Sečivanović i Fensi Bend sa vama su petkom i to znači da kafana Fensi Kafana postaje vaše omiljeno mesto, najdraži kutak za svaki kafanski trenutak. Biljana Sečivanović je takođe iz Grandove garniture u takmičenju Zvezde Granda istakla se interpretacijom pesme Zorice Brunclik ''Avlije, avlije''. Učestovala je i na Farmi i veoma je tražena na nastupima, jer odlično peva i pravi sjajnu atmosferu u šta se možete uveriti i u kafani Fensi Kafana. Biljana Sečivanović spada u tim pevača kome bolje leže narodne pesme koje su teže za otpevati i zato je publika mnogo ceni i pozdravlja svaki korak koji napravi u svojoj muzičkoj karijeri.

Dođite u kafanu Fensi Kafanu, i u subotu da čujete Nenada Cvijetića i Sanelu, oni su ozbiljan tandem koji prave pravi neponovljivu atmosferu, sa njima se svi kafanski problemi rešavaju kroz pesmu. U nedelju vas očekuju Andreana Čekić i Kosmajac, sjajni izvođači koji će vam ulepšati nedelju veče i učiniti da poverujete da se sa kafanom Fensi Kafana vratila kafana baš u onom obliku koji najviše volite, a takav užitak nikako ne smete propustiti.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Kafana Fensi Kafana je pravo mesto za vaše raspevano grlo i razigranu maštu, treba samo da besplatno rezervišete igranku do zore i to putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, a za sve ostalo će se pobrinuti najbolja od najboljih kafana Fensi Kafana. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com