Novi Bitefartcafe, vesti

Vasil Hadžimanov band u Bitef Art Cafe-u.

U četvrtak 20. februara u klubu Bitef Art Cafe nastup će održati, nakon duže pauze, Vasil Hadžimanov band. Bend čija su sva izdanja i muzika u Srbiji proglašeni za umetnička dela od kulturnog značaja za ovu zemlju, svakako nije potrebno posebno predstavljati.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Nastup Vasil Hadžimanov Benda, na kom će predstaviti numere sa novog albuma "Can You Dig It?", biće pravo osveženje za beogradsku muzičku scenu, i prava poslastica za sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike. Publika će moći da uživa kako u starim, tako i u novim hitovima, koji vrlo lako pronalaze put do svoje publike.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Naime, nakon četiri objavljena albuma i petnaest godina na sceni, Vasil Hadžimanov bend snimio je novi album. Snimanje je završeno u Mostaru u studiju „Pavarotti" centra za kulturu. Ceo proces trajao je 5 dana. Kompozicije i aranžmani na albumu su delo Vasila i njegovih kolega osim jedne obrade kompozicije Miles Davisa i jedne tradicionalne makedonske pesme. Vasil Hadžimanov bend bend čine Branko Trijić - gitara, Miroslav Tovirac - bas gitara, Srđan Dunkić Džon i- bubnjevi i Bojan Ivković - perkusije i sket. Producent je, kao i na prošla tri albuma ove grupe, Željko Veljković.

Podsećamo da je koncertna serija kluba Bitef Art Cafe u 2014. godini, otpočela je 13. februara, hipnotišućim nastupom džez i pop dive Gabi Novak i virtuoznog pijaniste, Matije Dedića. Atmosfera je bila spektakularna, što se očekuje i do kraja sezone.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Podsećamo vas, naravno, da posetite i našu galeriju kako biste videli uobičajenu atmosferu u Bitef Art Cafeu. U narednom periodu očekujte i fotografije sa predstojećih događaja, jer najbolje žurke ne prolaze bez naših fotografa, koji su uvek tu da zabeleže najinteresantnije momente vašeg provoda.

Za sve informacije povodom vodećih prestoničkih dešavanja, tu je beogradnocu.com. Sve detalje možete saznati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com