Gardoš, vesti

Veče je dobro kad si na Gardošu.

Idealan način da provedete Srpsku Novu godinu,ali i da doživite vrhunski kafanski provod,jeste da dođete u kafanu Gardoš. U ovoj izuzetnoj kafani u Zemunu, očekuje vas odlična Pravoslavna žurka i veče za pamćenje.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Za samo 1.000 dinara moći ćete da slušate sjajnog pevača Stefana Jakovljevića i Darka Medinu. Osim toga, za istu cenu dobićete i dva besplatna pića po vašem izboru. Ova ekipa vam obećava vrhunsku atmsosferu i sjajan provod, ne propustite! Stefan i Darko će najvećim kafanskim hitovima učiniti sve da vam ova noć bude nezaboravna.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Inače, ove subote u kafani Gardoš vas čeka Jelena Gajić da vam ulepša dolazak u ovoj oazi meraka. U svom prepoznatljivom stilu atmosferu u Gardošu Jelena Gajić dovodi do tačke ključanja. O tome da spektakl u kafani Gardoš nikada ne izostaje svedoče i fotografije u našoj galeriji. Budući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke u gradu, sa vama će se provoditi i za Srpsku Novu godinu. U iščekivanju vašeg dočeka, pogledajte našu galeriju i pripremite se za opšti haos.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Rezervacije za doček Srpske Nove godine, kao i za sva predstojeća dešavanja u kafani Gardoš možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com