Još Ovu Noć, Najave, vesti

U sredu, 21. oktobra, u kafani Još Ovu Noć sve pripadnice nežnijeg pola očekuje besplatno piće dobrodošlice. Za muzički program biće zaduženi Tijana Stojić i Barroco Bend koji obećavaju spektakl. Uz njihove pesme se đuska do svitanja, ali bukvalno! Atmosfera je takva, da je jednostavno morate osetiti.

kafana-jos-ovu-noc-flajer-cetvrtak

Samo dan kasnije sa vama u čast najboljeg provoda pevaju Danijel Đurić i Negro bend i defintitvno zvezda večeri - fantastična Dušica Grabović. Ova mlada dama ume da pridobije publiku i kada ona nastupa u kafani Još Ovu Noć je uvek veselo i prijatno.

kafana-jos-ovu-noc-flajer-petak

U petak, 23. oktobra, Republika bend će vas svojim muzičkim sposobnostima potpuno oduševiti, dok će u subotu 24. oktobra sjajni Kvart bend učiniti sve da ovu noć nikada ne zaboravite. Nedelja 25. oktobar je rezervisana za Sezam bend. Dođite i iskusite najbolji kafanski provod uz vrhunske hitove!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com