vesti

Veče prijatelja u kafani Balkanika

Večeras vas u kafani Balkanika očekuje Veče prijatelja u Slobodana Miletića i Tatjanu Tanju Latković. I sve to uz prijateljske, odnosno promotivne cene pića. U kafani Balkanika očekuje vas provod do ranih jutarnjih časova, i najbolja sreda u gradu! Dress code: Elegance!

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Promocija koja vas očekuje je sledeća: uz kupljenu bocu strane žestine dobijate gratis 5 Guarana! Na kupljenih 0,4l rakije, dobijate gratis 0,1l! Još jedna od prednosti, i razloga da nikako ne propustite ovo dešavanje, jeste promotivna cena rakija, u kojoj možete uživati za samo 100 dinara! Kafana Balkanika je duplo jeftinija od klubova, a pored toga, dame dobijaju prvo piće gratis!

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Kafana Balkanika izuzetno je mesto za vaš izlazak ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda. I nakon srede, očekuje vas fenomenalan provod, i to u petak 6. decembra uz Tabu Bend & Mariju Galić Solaju, i subota uz Filipa Mitrovića i goste iznenađenja.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog vikenda, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.  U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com