Kapetanov Bunar, vesti

Veče prijatelja u kafani Kapetanov Bunar.

Ukoliko želite da se odlično provedete, obavezno posetite kafanu Kapetanov Bunar i uživajte u večeri prijatelja. Ovde se drži one politike da, ukoliko se desi nešto loše, piješ da zaboraviš. Ako se desi nešto dobro, piješ da proslaviš, a kad se ništa ne desi piješ da se nešto dešava. Tako da, ne tražite razlog dolaska na piće i provod u kafanu Kapetanov Bunar, jer uvek postoji neki.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

U kafani Kapetanov Bunar možete uživati, a da pri tom ne brinete o svom novčaniku. Provod u kafani Kapetaov Bunar, odnosno cene pića su duplo jeftinije od klubova. Ukoliko ste mislili da je to sve, prevarili ste se.

kafana Kapetanov Bunar

 Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Pored fantastičnih cena, vašem provodu doprineće i fenomenalni Bravo Bend i Dejana Erić koji ce vas zabavljati do ranih jutarnjih časova. Ako kojim slučajem propustite provod sa ovom ekipom pevača, grešku možete ispraviti već sutradan, u sredu kada će vas zabavljati Džoni Jakovljević i fenomenalni Workersi, ili u četvrtak kada je na muzičkom repertoaru Stefan Jakovljević i Marko Jeftić.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Kapetanov Bunar možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod. U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com