Stefan Braun, vesti

Večeras Dr Iggy u klubu Stefan Braun.

Večeras će svi ljubitelji muzike devedesetih moći da iskuse jedinstveni provod. Za vaše maksimalno uživanje biće zaduženi DJ Bolla i DJ Vlada, ali to nije sve! Večerašnjem spektaklu doprineće Dr Iggy, koji će učiniti da se provedete zaista nezaboravno.

Velikim hitovima biće probuđene mnoge emocije i sećanja. Očekuje se provod do jutra uz numere kao što su “Oči boje duge”, “Noćas pada kiša”, “Samo ti” i druge. Ono što je sigurno vrhunski provod neće izostati!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Na sinoćnoj humanitarnoj žurci u klubu Stefan Braun, ko je bio, super se proveo. Za neponovljivu atmosferu, ovaj put su se pobrinuli Stanija Dobrojević i Filip Panajotović. , koji su se celo veče provodili i zabavljali goste u  popularnom klubu Stefan Braun. Zavirite u našu galeriju fotografija i osetite delić sinočne atmosfere.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

I nakon popularne večeri devedesetih, u klubu Stefan Braun nastavlja se najbolji prestonički provod. Sreda je rezervisana za Special night - promo žurke uz DJ Marka, dok je četvrtak RnB & Hip Hop veče, kada su vaši domaćini Gru i DJ Playa. U petak vas očekuje New Club Sound, odnosno DJ Bolla i DJ Vlada, dok je subota,  kao što ste i navikli, veče za komercijalni haus uz DJ Vladu i DJ Petra. Nedelja 17. Novembar biće upamćena po Full House Band-u i DJ Marku, dok se u ponedeljak ponovo okupljamo iz humanitarnih razloga, a domaćini su DJ Petar & DJ Bolla.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

U iščekivanju petka u klubu Mr. Stefan Braun, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda. Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Mr. Stefan Braun.

 

beogradnocu.com