Dragstor Play, vesti

Večeras pravac klub Dragstor Play.

Lets Be Weird Together, večeras u vašem omiljenom klubu Dragstor Play na Ušću. Večeras ćete uživati u fantastičnoj fuziji svetla i fenomenalne atmosfere koja će biti upriličena samo za vas i kojoj ravne nema ni na svetskom ni na domaćem nivou.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Ritam koji najviše volite donosi vam Lets Be Weird Together, veče uz uz dva Dj-a Miloša i Gorana Starčevića, koji donose duh najboljh mogućih provoda u kojima uživate do daske. Planetarno poznate face svraćaju u potrazi za dobrim provodom baš u klub Dragstor Play i uvek se oduševe.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Zato i vi večeras pođite put najboljih žurki, onih kojima zavide i svetske zvezde jer niko to ne ume bolje od kluba Dragstor Play i Dj-eva Miloša i Gorana Starčevića glavnih aktera Lets Be Weird Together eventa. Klub Dragstor Play je vaš izbor, uvek kada tražite bolje od najboljeg, a Lets Be Weird Together, je upravo to žurka za sva vremena koja objedinjuje sve najbolje provode u jedan i to samo za vas, pod fantastičnim svetlima kluba Dragstor Play.

Klub Dragstor Play uvek nudi i više nego što očekujete, ovo je fantastično mesto gde  kruži nabolja energija i isijavaju samo najjače i najpozitivnije vibracije koje vi upijate i emitujete kroz najboljje raspoloženje ikada jer to može samo Lets Be Weird Together veče i klub u koji se veruje klub Dragstor Play.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Klub Dragstor Play je sve što ste ikada tražili rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za  noćni život Beograda, pod svetlima kluba Dragstor Play vas čekamo i mi, Lets Be Weird Together!

 

beogradnocu.com